Inscripció/reserva

Instruccions per a la inscripció i les reserves

La inscripció a les IX Jornades d’instituts històrics es realitza a través del formulari que es troba al final d’aquestes instruccions. També mitjançant el mateix formulari es pot fer la reserva de l’hotel i, si és el cas, del transport.

Com ja és habitual, la quota inclou les despeses de la documentació, càtering i un menú a un restaurant, i també les entrades i desplaçaments de les activitats programades. Els acompanyants que desitgin fer ús d’aquests serveis comuns s’hauran d’inscriure a les Jornades.

Cada participant abonarà la quota de la inscripció durant les Jornades, ja sigui amb targeta de crèdit o mitjançant transferència bancària. Per acollir-se a la modalitat “socis”, és necessari estar al dia de pagament de la quota de 2015 de l’Associació.

La gestió de les inscripcions es fa a través de l’IME (Institut Menorquí d’Estudis) i Viatges Magon.

Cada participant inscrit també podrà fer la reserva de l’hotel a través de l’agència Viatges Magon mitjançant el mateix formulari. L’agència també es pot es pot encarregar de gestionar bitllets d’avió i tren, tot indicant-lo al formulari.

L’hotel seleccionat –i els preus acordats a través de l’agència- és el següent:

Hotel Mirador des Port ***
Habitació doble: 74,50 euros per habitació i dia
Habitació individual: 56 euros habitació i dia
Règim d’allotjament i berenar inclòs.
Preus amb IVA inclòs.

Altres hotels amb disponibilitat:

Hotel Capri ****
Apartamentos Royal **
Hostal Jume
Hostal La Isla

Per a més informació: secretariaixjornadas@gmail.com

Nota: Finalment, el CEP ha reconegut les Jornades com a curs de formació per als professors de la CAIB. Per tenir dret als crèdits corresponents, cal una doble inscripció: en aquesta pàgina, mitjançant el formulari d’inscripció, i també a través del Portal del Personal, per a l’obtenció dels crèdits. Això no afecta els professors d’altres comunitats.

Formulari d’inscripció