Català  |  Español  |  English
Institut Joan Ramis: Museu Virtual

IES Joan Ramis i Ramis de Maó Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia - Govern de les Illes Balears

Notícies

04-03-2011

Una nova associació

A principis del curs 2010-11, i com a conseqüència de la decisió presa a les IV Jornades d’Instituts històrics celebrades a Galícia en el mes de juliol de 2010, s’ha constituït una nova associació a nivell estatal per a la defensa del patrimoni existent en els instituts històrics: Asociación Nacional para la Defensa del Patrimonio de los Institutos Históricos (ANDPIH).

Tindrà la seva seu a Granada i el seu president és Luís Castellón, catedràtic de Ciències Naturals, director del Museu de Ciències de l’Institut Padre Suárez de Granada i impulsor de les Jornades d’Instituts històrics que es celebren anualment.

Els fins de l’associació són:

  • Impulsar la recuperació dels fons patrimonials dels Instituts Històrics (documentals, bibliogràfics, científics i arquitectònics), la seva restauració i inventariat amb criteris homologables.

  • Defensar, davant les diferents administracions competents, que es facilitin mitjans humans i econòmics per a la preservació i posada en valor d’aquest patrimoni.

  • Tutelar les Jornades de Patrimoni dels Instituts històrics que es realitzen periòdicament.

  • Interrelacionar de forma contínua aquests instituts per a la realització d’activitats científiques i educatives de forma conjunta.

Adreça web: http://asociacioninstitutoshistoricos.com