Català  |  Español  |  English
Institut Joan Ramis: Museu Virtual

IES Joan Ramis i Ramis de Maó Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia - Govern de les Illes Balears

Notícies

26-06-2012

Novetats al museu virtual

Hem ampliat el contingut de la nostra web amb el resultat de la feina que la comissió de l'arxiu i patrimoni històric del centre ha anat fent al llarg d'aquest curs que ja acaba.

Així, us convidam a visitar les noves imatges afegides de l'apartat "Història: Galeries", on es poden veure ara i per separat fotografies de l'institut i fotografies d'alumnes i professors. Visiteu també la nova secció de cartografia, on hem iniciat la catalogació de mapes antics, i els nous instruments científics afegits a la seva corresponent col·lecció.

Volem fer públic el nostre agraïment a la família Roca (descendent d'Antonio Roca Várez, professor durant molts anys en aquest institut) i a M. Àngels Hernández Gómez, arxivera, per la cessió d'aquestes imatges que ara es poden veure a la nostra "galeria". Sens dubte, ens agradaria que aquesta acció fos imitada per totes aquelles persones que tinguin alguna fotografia antiga de la vida de l'institut per tal que fos possible, entre tots, ampliar la nostra documentació.

 

Novetats al museu virtual